top of page

Chris & Florianne

Harderwijk

"WAUW! Wat een geweldig mooie foto’s hebben wij mogen ontvangen van jou van onze bruiloft op 5 juli 2019! Een paar dagen na onze dag kregen we een kleine preview en wat werden we toen al verrast door de prachtige momenten die zijn vastgelegd door jou. Hiermee konden we heerlijk nagenieten en alvast wat delen in onze omgeving. Al binnen 3 weken kregen we alle foto’s en we zijn echt zo dankbaar met zulk mooi resultaat! Prachtige momenten heb je vast gelegd van ons, onze liefde voor elkaar en ook van alle mensen die wij liefhebben die er deze dag bij waren. Zoveel verschillende en bijzondere momenten die op de foto staan. En zo kleurrijk! Echt prachtig hoe je het licht zo mooi heb laten doorkomen in onze foto’s. Hoe je onze foto’s ook bewerkt hebt vinden wij echt super gaaf en professioneel. Aan het einde van de dag stelde je voor nog even een momentje met de avondzon te pakken, ‘Golden Hour’. Deze foto’s zijn zo onwijs mooi geworden. Stralend. Echt bijzonder mooi!

Wij vonden het ontzettend fijn met jou als fotograaf erbij deze dag. Voor de bruiloft hebben we nog met je kunnen afspreken om elkaar te leren kennen, maar ook om tips te ontvangen en onze verwachtingen te kunnen uitspreken. Wijzelf vonden het best wel spannend hoe het zou zijn het foto’s maken, maar wat was het uiteindelijk ontspannen! Je stelde ons gerust en gaf goed aan ons aan wat je van ons verwachtte en wat wij moesten doen zodat jij dit kon vastleggen. Super fijn! We hebben genoten die ochtend tijdens de fotoshoot.

 

Vanuit onze omgeving hebben wij meerdere malen gehoord hoe professioneel ze jou vonden als fotograaf. Ook zij konden meegenieten van de foto’s die in de dagen na de bruiloft werden geplaatst op Instagram en Facebook en wat waren ook zij verrast door de prachtige en mooie foto’s. We hopen dat je andere mensen of echtparen net zo gelukkig kunt maken met je foto's als dat wij zijn!

Lydia, dankjewel!!!"

bottom of page