top of page
DSC07558.jpg

Lydia

Hoi! Dit ben ik. Het gezicht achter en eigenaar van LYD. Photography, een groeiend bedrijf waar ik erg trots op ben. Leuk dat je hier bent! 

 

Ik zou zeggen dat ik artistiek ben, nieuwsgierig, een geweldige multitasker, iemand die houdt van lezen, dansen en vooral: verbinden met mensen. Een funfact over mij: ik heb jarenlang in het buitenland gewoond waaronder in Burkina Faso en Duitsland. Ik begon met fotografie toen ik 13 jaar oud was en gaf op een dag al mijn spaargeld uit aan mijn eigen camera. Dit groeide uit tot een uit-de-hand-gelopen hobby, want het is nu mijn eigen bedrijf en een bijbaan. Hoe leuk!

 

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Leiden met de Master 'Parenting and Child Development'. Momenteel ben ik ook werkzaam binnen het Leger des Heils als gedragswetenschapper. Iets heel anders dan wat je zou verwachten te lezen op de website van een fotograaf! Ik ben dankbaar dat ik dit kan combineren met mijn passie voor fotografie.

 

Dit werk heeft mij gevonden. Ik begon in mijn vrije tijd met portretten, familie-shoots en vriendengroepen en voordat ik het wist, fotografeerde ik in twee maanden tijd vier bruiloften. Inmiddels heb ik al ruim 30 bruiloften gefotografeerd. Ik heb het voorrecht gehad om zoveel mensen te ontmoeten en hun meest intieme momenten vast te leggen. Het is tot nu toe een verrijkende weg geweest. Ik heb geweldige kansen gehad om te groeien als een selfmade professionele fotograaf en ik kijk uit naar alles wat ik nog mag gaan meemaken!

Fotograaf gevestigd in Nederland, gespecialiseerd in bruiloftsfotografie. Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen en beantwoord graag al jullie vragen!

DSC07641-2.jpg
_LYD5721.jpg
"We hopen dat je andere mensen of echtparen net zo gelukkig kunt maken met je foto's als dat wij zijn!"

Let's connect on Instagram!

bottom of page